duminică, 5 august 2012

Extensii par natural – cinci lucruri de care trebuie sa tii cont

extensii-par-natural
In ultimii ani a devenit ceva foarte popular sa porti extensii par natural, orice femeie avand ocazia de a profita de unul dintre secretele vedetelor care impresioneaza mereu atunci cand apar peste noapte cu un par mult mai lung decat cu o zi inainte.
Pentru ca au devenit mai accesibile, atat in ceea ce priveste pretul, cat si achizitionarea si montarea, oricine poate purta extensii par natural la o ocazie speciala sau zilnic, daca isi doreste o schimbare de look permanenta. Totusi, sunt cateva lucruri de care trebuie sa tii cont atunci cand iei decizia de a apela la aceasta metoda de infrumusetare.
1. Calitatea. Daca iti doresti un par lung, stralucitor si bogat care sa arate impecabil chiar si dupa mai multe luni, atunci ai grija la calitatea extensiilor de par pe care le alegi. In primul rand, asigura-te ca achizitionezi extensii facute din par 100% natural, de calitate remy, singurul care va pastra impresia de naturalete pentru mai multe luni, fara sa arate tendinte de degradare. Atunci cand vine vorba de calitate, nu te sfii sa investesti mai multi bani.
2. Aplicare. Exceptand cazul in care ai optat pentru extensii clip on, celelalte tipuri de extensii par natural se aplica numai la salon, de catre un specialist. Fii foarte atenta atunci cand alegi salonul, deoarece aplicarea extensiilor este un proces care necesita rabdare si experienta. Incearca sa obtii o recomandare de la o cunostinta care a mai purtat extensii par natural si te poate indruma in cea mai buna directie. Extensii par natural – cinci lucruri de care trebuie sa tii cont

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu