marți, 11 septembrie 2012

Companiile de pariuri au facut plangere la Uniunea Europeana


cipru-interzice-pariurile-onlineCompania de pariuri sportive online Betfair a facut plangere la Uniunea Europeana in legatura cu noua lege a jocurilor online care poate duce la inchiderea afacerilor de tip 'exchange betting' in Cipru
Orice banare a unui pariu de tip exchange intre doi sau mai multi jucatori constituie discriminare si incalca legile Uniunii europene, spune comunicatul remis astazi de catre compania britanicaBetfair catre Comisia Europeana.
" Am cerut Comisiei Europene sa analizeze problema si in special incalcarea acestor drepturi de catre autoritatile cipriote. ", a declarat Martin Cruddance , seful Departamentului de legislatie de la Betfair.com.
"Actuala lege din Cipru incalca principiile pietei libere in Europa iar noi ne aratam nerabdatori sa conlucram cu Comisia Europeana si autoritatile cipriote pentru a putea sa aducem catre clientii nostri din Cipru serviciile noastre online." a mai declarat acesta.
Autoritatile din Cipru au impus aceasta lege in luna iulie cu scopul declarat de a limita spalarile de bani si meciurile trucate care se fac prin intermediul pariurilor de tip " exchange betting".

Companiile de pariuri au facut plangere la Uniunea Europeana

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu